Αποστολή – Στρατηγική

Η αποστολή μας

Η εταιρεία Αγροτικό Σπίτι Παπαγεωργίου Μονοπρόσωπη Α.Ε. εστιάζει στις λύσεις σε ένα από τα πιο σημαντικά διλήμματα του πλανήτη: Απόδοση

Αυτό προβλέπει νέα προϊόντα και νέα μοντέλα διεισδυτικότητας στις αγορές, εστιασμένα στην ανάπτυξη νέων και υφιστάμενων συνεργατών.

Η στρατηγική μας

Με κατεύθυνση την εκπλήρωση της προσδοκίας και της φιλοδοξίας μας, τοποθετούμε τους πελάτες μας στο κέντρο των δράσεων μας. Καλούμεθα να σκεφτούμε και να κατανοήσουμε το τι σκέφτονται για τις επιχειρήσεις τους και τους ίδιους επιχειρηματικά, για τη γη και τις εκμεταλλεύσεις τους, μέσα από μία ολιστική και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση.

Εκμεταλλευόμενοι την τεράστια γκάμα των προϊόντων που διανέμουμε και το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό είμαστε στη μοναδική θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και πολλά άλλα. Οι ολοένα αυξανόμενες και περίπλοκες προκλήσεις, του σήμερα και του αύριο, θα απαντηθούν και θα αντιμετωπιστούν έχοντας λάβει υπ’ όψιν το θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους που σίγουρα δεν θα εντοπίζονται μόνο στις επιπλέον αποδόσεις από καινοτόμα προϊόντα αλλά θα παρέχουν επιπλέον προστιθέμενη αξία τόσο σε εμπόρους λιανικής όσο και στους παραγωγούς.

Ενοποίηση

Συνδυάζοντας το εμπορικό πορτοφόλιο μας στον τομέα της φυτοπροστασίας, με την τεχνική μας κατάρτιση, παρουσιάζουμε μια ολοκλήρωση στον πελάτη και προσφέρουμε πλήρεις λύσεις στον τομέα της φυτοπροστασίας, με βαθιά γνώση και αντίληψη. Αυτές οι μοναδικές λύσεις έχουν δημιουργηθεί για να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων μας.

Απόδοση

Στόχος μας είναι να αυξήσουμε το μερίδιο αγοράς και την αποτελεσματικότητά μας και να δημιουργήσουμε αξία για τους μετόχους μας δημιουργώντας αξία για τους πελάτες μας.

Πολιτική για την υγεία και το περιβάλλον

Η πολιτική της Αγροτικό Σπίτι Παπαγεωργίου Μονοπρόσωπη Α.Ε. είναι να διασφαλίζει την υπεύθυνη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της. Η εξαιρετική τήρηση των κανόνων ασφάλειας, υγείας, και προστασίας περιβάλλοντος (HSE) είναι πρωταρχικός στόχος μας και παράλληλα δεσμευόμαστε για την:

  • Υπευθυνότητα για διαρκή βελτίωση στον τομέα του HSE.

  • Διασφάλιση ενός ασφαλούς και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος για όλους τους εργαζόμενους.

  • Συνεχόμενη επικοινωνία, με όλους τους εμπλεκόμενους, με σκοπό την διαρκή επικοινωνία για επιτυχία της καλύτερης απόδοσης.

  • Πρόληψη, με στόχο την εξάλειψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έχουν υιοθετήσει την παρούσα πολιτική που απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους και σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας. Η συμμόρφωση με την πολιτική αυτή είναι δεσμευτική για όλους.